Logstor - predizolizani PEX cijevni sustavi

LOGSTOR - Vodeći svijetski prizvođač predizoliranih cjevovoda

 

Protokol iz Kyota širom je svijeta preusmjerio  cjelokupnu situaciju s energijom.

S porastom cijena energenata, porastom potrošnje uz ponekad nedovoljnu opskrbu, javljaju se i ekološki i financijski razlozi za djelovanje koje bi  pomoglo u budućnosti. Izbjegavanje nepotrebne potrošnje već proizvedene energije  trenutno je najefikasniji način za smanjenje troškova, rast energetske učinkovitosti i smanjenje gubitaka energije.

 

Ukoliko Vaša tvrtka želi transportirati tekućinu od točke do točke uz pomoć cijevi koja pruža minimum gubitka energije, LOGSTOR predizolirani cijevni sustavi su bez konkurencije energetskom učinkovitošću najbolji način da to učinite.

GRADSKO GRIJANJE 

LOGSTOR predizolirani cijevni sustavi olakšavaju Vam projektiranje, ugradnju i održavanje vodeći brigu i o najsitnijim detaljima.  Jednostavni za ugradnju, sustavi nemaju slabu točku (zadržavanje termalnog integriteta minimalno 30 godina). Uz maksimalnu pouzdanost proizvoda i brzinu ugradnje, LOGSTOR omogućuje potpuni pristup vlastitim kapacitetima u cjelokupnom procesu – od planiranja, projektiranja, obuke, same ugradnje pa do održavanja.  Jedinstvena tehnologija izolacije minimalizira troškove održavanja, uz odgovornost prema okolišu i bez gubitaka energije.

 

GRADSKO HLAĐENJE

Gradsko hlađenje je moderan i ekološki način rješavanja viška topline u zgradama. Hladna voda proizvodi se  u velikim rashladnim vodospremama i cjevovodima distribuira korisnicima, po zapravo istim načelima kao i kod grijanja. Gradsko hlađenje zaslužuje najbolji cijevni sustav na svijetu.
 
NAFTA I PLIN
 
LOGSTOR stvara, razvija i proizvodi termalno predizolirane i u potpunosti energetski učinkovite cijevne sustave, kreirane za specifične zahtjeve nafte i plina kao medija
 
INDUSTRIJA
 
Širina LOGSTOR proizvoda omogućuje raznovrsnu primjenu, između ostalog i u prehrambenoj, drvnoj, kemijskoj industriji, brodogradnji . Nude se rješenja ovisno o poslovnom sektoru, uz kompletne proizvodne programe koje omogućuju primjenu u temperaturnom rasponu od -200° do +250°C!
 
BRODOGRADNJA
LOGSTOR je i svjetski tržišni lider u proizvodnji predizoliranih cijevi za brodogradnju.
 
 
 

 

Galerija

Dokumenti