Naslov

Reus inženjering utemeljen je 1997. kao prodajni predstavnik tvrtke Friatec, Mannheim – globalnog lidera u proizvodnji PE elektrofuzijskih fitinga. Unatoč relativno kasnom dolasku na tržište, Reus inženjering je s Fraitecovim proizvodima  ubrzo zauzeo značajnu poziciju, posebno u segmentu distribucije plina.

Kada je 2003. Friatec postao dio Aliaxis grupe, Reus inženjering  je iskoritio nove mogućnosti i postao službeni predstavnik tvrtke FIP, Genova s širokom paletom plastičnih cijevnih sustava u različitim materijalima (PVC-U, PVC-C, PP-H, PVDF). Posebno dobri rezultati ostvareni su u brodogradnji, i do danas je Reus inženjering partner najjačim hrvatskim brodogradilištma. Paralelno se je razvijala i orijentacija k industrijskim aplikacijama i obradi vode.

U 2010. Reus inženjering počinje suradnju sLogstorom, DK. To je bio još jedan korak naprijed, s uspjesima od samog početka. Veliki projekti (Campus Rijeka, mreža toplovoda u Zenici) uspješno su popraćeni, kao dokaz da je Reus inženjering u mogućnosti odgovoriti na najsloženije zahtjeve.

Koristeći poziciju na tržištu i već postojeće distributivne kanale, Reus inženjering  particira i u projektima odvodnje. Od 2009. Reus inženjering je službeni partner u Republici Hrvatskoj tvrtke Egeplast (D), za plasman nove generacije inovativnih PEHD cijevi.

Reus inženjering, uz same proizvode i sav potreban alat, nudi i znanje. Ovlašteni smo za obuku i certifikaciju PE-HD zavarivača!

Iz našeg prodajnog programa izdvojili bismo:

1.   FRIATEC - PE HD fitinge i opremu za montažu PE cjevovoda (plin, voda, kanalizacija)
                          10/16 bar;
2.   EGEPLAST - PE HD cijevi za posebnu namjenu;
3.   RITMO - strojevi za sučeono zavarivanje PE HD cijevi i za zavarivanje polietilena
                       vrućim zrakom;
4.   FIP - fitinge, armaturu i cijevi od plastičnih masa za razne vrste medija (kiseline,
                lužine, komprimirani zrak, goriva, maziva…) i razne namjene (industrija,
                brodogradnja, bazeni…), 10/16 bar;
5.   LOGSTOR - sve vrste predizoliranih cijevi za toplovode, parovode i gradsko hlađenje.

Reference:

Gradska plinara Zagreb, Zagorski Vodovod, Vodovod Montaža Osijek, Toplana Karlovac, BIMONT, Plinare Istočne Slavonije, Mont Cogim Plinara, HEP Plin, Montmontaža, Brod-plin, KTD Žrnovnica, Osatina Drupa, Đurkin, Zelinske komunalije, Heplast-pipe, M&J Commerce, Aquainvest, Elterm, Almes eko, Georad, Koming, Instalprom, Prvo plinarsko društvo, Brodosplit, Uljanik i mnogi drugi.

Galerija

Video

Dokumenti